CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu?

Seçim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ankara'da CHP aday tanıtım toplantısına tartışmalı aday Lütfü Savaş'ın katılmaması soru işaretleri oluşturdu. Aday tanıtım toplantısında Lütfü Savaş'ın adaylığı anons edilmedi. Ardından CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

CHP, Hatay'da mevcut Büyükşehir Başkan'ı Lütfü Savaş'la 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçime gireceğini açıklamıştı. Ardından hem partililer hem de seçmenden tepki topladı. 6 Şubat depremlerinin anma gününde ise Hatay'da bir kesim tarafından protesto edilen Lütfü Savaş'ın adaylığı tartışmalara neden olmuştu. Bugün gerçekleşen aday tanıtım toplantısına katılmayan Lütfü Savaş'ın aday tanıtımında da adı geçmedi. Bunun üzerine CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde...

CHP HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan'ı, Hatay'da doğru olanı yapmaya çalıştığını söylemişti. Hatay'da anket çalışmalarının devam ettiğini ve sürekli yenilendiğini de belirten Özel, "Biz Hatay'a başkandan daha güçlü bir alternatif öneremiyorsak bunu yapmamamız lazım yani sadece sosyal medyadaki etki ile değil Hatay'ı dinleyerek karar alacağız." demişti. Ardından bugün Ankara'da gerçekleşen CHP aday tanıtım toplantısında Hatay Büyükşehir Belediye adayı tanıtılmadı. CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu?

Aday tanıtım toplantısına katılmayan Lütfü Savaş'ın ismi ilan edilmedi. Hatay'ın adı ilan edildikten sonra sadece Hatay ilçe adayları sahneye çağrıldı. CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı ise henüz açıklanmadı. Lütfü Savaş'ın adaylıktan geri çekilmesi ile ilgili de resmi bir açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - Seçim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...