Halilhodzic, Galatasaraylı iki oyuncuyu resmen istedi!

Halilhodzic, Galatasaraylı iki oyuncuyu resmen istedi!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Augsburg mağlubiyeti sonrası ayrılma sinyalleri veren Halilhodzic, Galatasaraylı Yekta ve Amrabat'ı istiyor.

Halilhodzic'in transferlerle ilgili söylemleri Trabzonspor'da bomba etkisi yaparken Boşnak Hoca alınmasını istediği isimleri belirlemeye başladı. Halilhodzic, yönetimden G.Saraylı Amrabat ve Yekta ile Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in kadroya dahil edilmesini talep etti. Amrabat'ı tanıyan Halilhodzic'i, Yekta ve Erkan konusunda ise yardımcısı Fatih Kavlak ikna etti. Her iki isimde de ısrarcı olan Kavlak'a güvenen Halilhodzic, bu üç oyuncunun transferi için tüm çabanın gösterilmesi yönünde görüş bildirdi.(Kaynak: Sabah)


İŞTE HALİLHODZİC'İN BİLETİNİ KESTİĞİ 15 FUTBOLCU!
Trabzonspor, Avusturya'da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını sıkıntılı tamamladı. Türkiye'ye dönen bordo-mavililerde şimdi kimlerin kadroda kalacağı, kimlerin gideceği konuşuluyor. Yurt dışı kampında yeni transferlerin performansından çok Halilhodzic'in sert açıklamaları dikkati çekerken, yönetimin geç transfer hamlesi de Boşnak teknik adamı çileden çıkardı. Lokomotif Taşkent maçından sonra, "Bu takıma en az 10 oyuncu lazım" diyen tecrübeli hoca, Köln ile oynanan ve 2-0 mağlubiyetle tamamlanan maçın ardından da tepkisini sürdürdü. Kadrodaki mevcut oyuncularla birlikte transferi yapılıp kampa katılan futbolcuların hiçbirini beğenmeyen Halilhodzic'in, en sert tepkisi ise 3-1'lik Augsburg yenilgisinden sonra oldu. Halilhodzic, "Beklediğim transferler gerçekleşmezse giderim" diyerek bordo-mavili yönetime de inceden mesaj verdi.
KADROYU KENDİSİ KURACAK
Bordo-mavililerin 19 Temmuz'da 28 futbolcuyla başlayan Avusturya kampı, son olarak Cezayirli Essaid Belkalem'in de katılımıyla 29'a çıkmıştı. Ancak transfer edilen isimlerin hiçbirinden haberdar edilmediğini ileri süren Halilhodzic, "5 yerli, 5 de yabancı istiyorum" sözleriyle kamp kadrosundan bazı isimleri gönderebileceğinin sinyallerini verdi. Boşnak hocanın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na verdiği kamp raporunda bu isimleri açık açık yazdığı, kiralanması veya satılması yönünde de görüş bildirdiği öğrenildi. Halilhodzic'in verdi listede Colman başta olmak üzere Anıl Taşdemir, Deniz Yılmaz, Gökhan Karadeniz, Kadir Keleş, Turgut Doğan Şahin, Serhat Çakmak, Fatih Öztürk, Aykut Demir, Celustka, Mustafa Akbaş, Serdar Gürler, Soner Aydoğdu, Barış Memiş ve Emre Güral'ın yer aldığı ifade ediliyor.
TURGUT DOĞAN'I KOVDU MU?
Köln maçının ikinci yarısında sahaya girip, tekrar kenara alınan Turgut Doğan Şahin'in tepkisini içine sindiremeyen Halilhodzic'in, genç oyuncuya Augsburg karşısında forma vermemesi, kovulduğu şeklinde yorumlanmıştı. Ancak Trabzonspor, "Turgut Doğan Şahin hakkında son günlerde çıkan kadro dışı kaldı, kovuldu haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasını yaptı. TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...