Felipe Melo'dan duygusal veda

Felipe Melo'dan duygusal veda

SPOR Haberleri

Brezilyalı yıldız, “Bu bir veda değil, tekrar görüşürüz” sözlerini kullandı

İnter'e transfer olan Felipe Melo instagram hesabından sarı-kırmızılı taraftarlara duygu dolu bir mesajla veda etti. Kısa yazısında, “4 yıllık tutku, zaferler, ortak aşk ve mükemmel hatıralar.. Bunların hepsi kalbimde...” vurgusu yapan Pitbull, “Galatasaray, seni ve taraftarlarımızı hiç unutmayacağım. Bu bir veda mesajı değil, bu tekrar görüşürüz mesajı. Galatasaray büyük bir taraftar daha kazandı. Yaşadığımız her şey unutulmazdı” sözlerini kullandı. Bu paylaşımın altına ise Galatasaraylı taraftarlar, Brezilyalı yıldızı hiç unutmayacaklarını ifade eden mesajlar gönderdi. Felipe Melo, Galatasaray formasıyla geçirdiği 4 sezonda 3 Süper Lig, 3 TFF Süper Kupa ve 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu görürken, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan ekibin önemli bir parçası oldu. Öte yandan Alex Telles de instagram hesabından yayınladığı bir mesajla taraftara veda ederken, “Bir gün geri geleceğim” dedi. 
3 milyon 700 bin avro artı bonus
Inter sarı-kırmızılı kulübe 3 milyon 700 bin avro bonservis bedeli ödeyecek. İtalyan ekibi 2017-18 sezonu da dahil Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa G.Saray'a 500 bin avro da bonus verecek. Sarı-kırmızılı kulüp Melo'yu iki aylık maaşı ve maç başı olmak üzere 657.500 avro ödeme yaparak gönderdi.

Gündem adam
Taraftarın en sevdiği futbolcuların başında gelen ve agresif kişiliğiyle hep dikkat çeken Melo, eski takım arkadaşı Albert Riera'yı yumruklaması, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elini sıkmaması ve Emre Belözoğlu ile girdiği gergin diyaloglarla gündemde sık sık yer aldı. Melo, Galatasaray forması altında 5 kırmızı, 53 sarı olmak üzere toplam 58 kart gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...