Büyük şüphe!

Büyük şüphe!

SPOR Haberleri

Fernandao, dün de tansiyon şikâyetiyle hastanenin yolunu tuttu. Brezilyalının durumu, Washington'u akıllara getirdi

M. Emin ULUÇ
Güçlü fiziğiyle rakiplerine korku salan Fernandao, dün de tansiyon şikâyetiyle hastanenin yolunu tuttu. Brezilyalının durumu, Washington'u akıllara getirdi
Fenerbahçe'nin 1.92'lik golcüsü Jose Fernandao'nun fiziği güçlü, ancak bünyesi hassas. Gözünü budaktan sakınmayan tarzıyla sahada rakiplerine korku veren sambacı, son 2 ayda 12 maça çıktı, 6 gol attı, 2 defa da hastanelik oldu! Dün idmandan sonra evine giden Fernandao, dinlenmek için uzandığı kanepede fenalaştı. Tansiyonu düşen ve kendisini iyi hissetmediğini söyleyen tecrübeli golcü apar topar Liv Hospital'a götürüldü. Burada kan ve idrar tahlilleri yapılan, MR'ı çekilen oyuncunun bütün sonuçları normal çıktı. Tansiyon düşmesi dışında bir sıkıntısı tespit edilemeyen Fernandao akşam saatlerinde evinde dinlenmeye çekildi. Ancak bu, sambacının ilk hastanelik oluşu değil. Brezilyalı eylül ayının başında da gıda zehirlenmesi nedeniyle tedavi olmuştu.
Washington sendromu
Kulüp yetkilileri yaşananların her sağlıklı insanın başına gelebilecek normal sıkıntılara olduğunu söylese de akıllara hemen Washington geldi. Fenerbahçe'nin 2002-03 sezonunda Ponte Preta'dan transfer ettiği Washington attığı gollerle kısa sürede sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi olmuştu. Ancak Fenerbahçe forması altında 17 resmi maça çıkıp 10 gol kaydeden ve 'Washigol' lakabını alan sambacı, 27 Kasım 2002'de kalp krizi geçirmiş ve kalp damarlarından birindeki yüzde 95'lik tıkanıklık nedeniyle anjiyo olmuştu. Bu olay sonrası Fenerbahçe'yle yollarını ayıran Washigol ülkesine geri dönmüş, 1 senelik bir rehabilitasyon döneminden sonra yeniden yeşil sahalara ayak basmıştı. Washington anjiyo sonrası ilk sezonunda 34 golle krallık sevinci yaşamıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...