Sakatlık numarası yaptı, polisten kaçtı

Düzenleyen:
Sakatlık numarası yaptı, polisten kaçtı

SPOR Haberleri

Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia’nın Şili maçında yaşadıkları Hollywood filmlerini aratmadı.

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde Ekvador'un Şili ile oynadığı maçta sıra dışı bir olay yaşandı. Hikayenin baş kahramanı ise Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Ekvadorlu Enner Valencia'ydı.

Eski eşine nafaka ödemediği gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı çıkarılan Valencia'nın başından geçenler ise Hollywood filmlerini aratmadı. Şili maçı öncesi stada girerken polisin tutuklamaya çalıştığı oyuncuyu, teknik heyet ve diğer futbolcular teslim etmedi. Emniyet güçleri ve milli takım kafilesi arasında tartışmalar yaşanırken, Enner Valencia stada girmeyi başardı. 

Karşılaşmaya da onbirde başlayan 26 yaşındaki futbolcu, 82. dakikada bir anda kendini yere bıraktı. Sahaya sağlık ekipleri girerken, Valencia'ya oksijen maskesi takıldı ve golcü oyuncu ambulansa bindirildi. Emniyet güçleri arkasından gitse de hızlanan ambulans polisin çabalarına rağmen stadı terk etti. Enner Valencia da böylece emniyet güçlerinden kaçtı. 

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Enner Valencia'nın avukatı, polislerin yaklaşık 15 bin euroluk nafaka borcu nedeniyle oyuncuyu için tutuklamaya çalıştığını söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...