Trabzonspor kafilesi Antalya'ya geldi

/ Kaynak: AA
Trabzonspor kafilesi Antalya'ya geldi

SPOR Haberleri  / AA

Trabzon'da başladığı çalışmaları Isparta'da sürdürecek olan Trabzonspor kafilesi Antalya üzerinden Isparta'ya hareket etti.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 futbol sezonu hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdürecek olan Trabzonspor, havayoluyla Antalya'ya geldi. Bordo-Mavili kafile buradan karayoluyla Isparta'ya hareket etti. Antalya Havalimanı'na inen bordo-mavili takımı, geç saat olduğu için karşılayan taraftar olmadı. İç hatlar çıkış kapısı önünde futbolcuları gören bazı vatandaşlar özellikle Alanzinho ve Adrian ile fotoğraf çektirdi. Trabzon Havalimanı'ndan uçakla Antalya'ya gelen bordo-mavililer, buradan karayoluyla Isparta Davraz'a geçti. Kafilede izinli olan Zokora, Janko, Bamba, Henrique ve Yasin yer almadı. Trabzonspor, 3 gün önce Trabzon'da tesislerde başladığı yeni sezon hazırlıklarını iki hafta boyunca Isparta'da sürdürecek. Bordo-mavili takımın bugün ilk antrenmanını sabah yapacağı öğrenildi. Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak devam edecek. Bordo-mavililer, 11 Temmuz'da kamp hazırlıklarını tamamlayarak, Trabzon'a dönecek ve 18 Temmuz'da Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...