Gomis'in yerine Dünya yıldızı!

Düzenleyen:
Gomis'in yerine Dünya yıldızı!

SPOR Haberleri

Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Bafetimbi Gomis, Suudi Arabistan'a transfer oldu.

Şimdi kafaları meşgul eden soru; Gomis'in yerine kim gelecek? Gelen oyuncu, Fransız yıldızın boşluğunu doldurabilecek mi? Ortada pek çok isim dolanıyor.

Menajerler kapıları kıracak duruma geldi. Welbeck, Modeste, Mitroglou, Wilfried Bony, Diouf, Gignac, Doumbia, Jackson Martinez, Papis Cisse önerilen isimler.

MODESTE'YE DE TEKLİF!
Fatih Terim'in gözü ise Gomis gibi bir tek vuruş ustasında. Taraftarları heyecanlandıracak o isimin Radamel Falcao olduğu öğrenildi.

Gomis'in boşluğunu kapatmak isteyen Galatasaray'ın Monaco'nun 32 yaşındaki Kolombiyalı golcüsü için görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Monaco, 21 milyon euro'ya aldığı Pellegri'yi oynatabilmek için Falcao'yu gözden çıkardı. Tek sıkıntı Aslan'ın kiralık istemesi. RMC Sport ise G.Saray'ın Modeste'ye 3 yıllık teklif yaptığını iddia etti.(Fotomaç)

Bu sezon 20 dakika oynadığı Nantes maçında bir gol atan Falcao, 90 dakika forma giydiği Lille maçında ise gol bulamadı. Geçen sezon ise 26 maçta 18 gol atıp, 5 asist yaptı.

FALCAO KiMDiR?
Radamel Falcao, 10 Şubat 1986 tarihinde Santa Marta, Kolombiya'da dünyaya geldi. Futbola River Plate altyapısında başlayan Falcao, ilk profesyonel sözleşmesini de 2005 senesinde aynı kulüpte imzaladı.

OYNADIĞI TAKIMLAR
RIVER PLATE
PORTO
A. MADRID
M. UNITED
CHELSEA
MONACO
 
PERFORMANS:
MAÇ 424
GOL 256
ASIST 50

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...