A Milli Futbol Takımı'nın Gana maçı aday kadrosu

A Milli Futbol Takımı'nın Gana maçı aday kadrosu

SPOR Haberleri

A Milli Takımın, 14 Ağustos 2013 Çarşamba akşamı Gana ile İstanbul'da oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu ve programı belli oldu.

12 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te kampa girecek olan A Milli Futbol Takımı, kamp süresince bu otelde konaklayacak. A Milliler, ilk antrenmanını 12 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00'da İstanbul BBSK'nın Langa Tesisleri'nde yapacak. Kampın ikinci antrenmanı 13 Ağustos Salı günü saat 19.00'da Gana karşılaşmasının oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma öncesinde 13 Ağustos Salı günü saat 12.00'de Ataköy Sheraton Otel'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Diğer yandan A Milli Takımın, Gana ile oynayacağı karşılaşmanın başlama saatinde değişikliğe gidildi. Daha önce başlama saati 21.30 olarak açıklanan Türkiye-Gana mücadelesi, saat 21.00'de başlayacak ve Kanal D'den naklen yayınlanacak.


A Milli Futbol Takımı'nın Gana maçı aday kadrosu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...