Arslanboğa’ya kırmızı kart

Arslanboğa’ya kırmızı kart

SPOR Haberleri

Yeni MHK’den taviz yok! TFF, geçen sezonun faturasını sadece iki hakeme (Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar) çıkarırken yeni sezon başında da disiplinden ve otoritesinden asla taviz vermeyeceğini gösteren bir eylemde bulundu.

Zekeriya Alp başkanlığındaki MHK, Nihat Özdemir başkanlığındaki TFF Yönetim Kurulu’na Suat Arslanboğa’nın profesyonel olan sözleşmesinin feshedilmesini önerdi. Ve bu da federasyon kanadından kabul gördü... Profesyonel hakem sayısı da 22’den 21’e indi.

Sebebi otoritenin sarsılması
Peki niçin böyle bir karar alındı? Sebebi Beşiktaş -Başakşehir arasında oynanan (1-1) ve Âdem Ljajic’in fiziki müdahalesine rağmen sadece sarı kartla cezalandırılması. MHK, bu konuda taviz vermedi ve Arslanboğa’yı kızağa çekti. Suat Hoca, Süper Lig’de maç yönetemeyecek ancak TFF 1. Lig’de ve VAR’da görev alabilecek. Bu arada TFF, Van-K.Maraş maçı sonrası saldırıya uğrayan hakem Alparslan Şen’in davasına da müdahil olma kararı aldı.

KURAL HATASI...
Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe’nin mağlup olduğu Alanya maçının tekrarına yönelik ve MKE Ankaragücü’nün yenildiği Fenerbahçe mücadelesine yönelik kural hatası itirazlarını reddetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...