Gençlerbirliği ile Yeni Malatyaspor futbola doyurdu

Düzenleyen:
Gençlerbirliği ile Yeni Malatyaspor futbola doyurdu

SPOR Haberleri

Açılışı Bifouma yaptı, Sio ve Stancu ile Gençler öne geçti, Robin Yalçın’ın gollerine son anda Rahmetullah cevap verdi ve puanlar paylaşıldı

Süper Lig’de 13. haftanın açılış maçı tam anlamıyla nefesleri kesti. Gençlerbirliği sahasında Yeni Malatyaspor’la 3-3 berabere kaldı. ilk yarıyı misafir ekip Bifouma’nın golüyle 1-0 üstün geçti. Gençlerbirliği, Sio ve Stancu’nun golleriyle 2-1’i yakaladı ama Robin Yalçın üç dakika içinde iki gol atarak Yeni Malatya’yı yeniden öne geçirdi. Heyecanın son ana kadar sürdüğü maçta Rahmetullah 90+1’de skoru belirleyen golü atarken, 96. dakikada Stancu karşı karşı pozisyonda golü kaçırdı. Gençlerbirliği, Hamza Hamzaoğlu’nun göreve başlamasıyla birlikte çıktığı dördüncü maçında sekizinci puanını alırken (iki galibiyet, iki beraberlik), yenilmezlik serisi altıya çıkan Yeni Malataspor ise üst üste üçüncü defa sahadan bir puanla ayrıldı. > Cem Geçim - Ankara (İHA)

- GOLLER:  Bifouma (dk. 44), Sio (dk. 52), Stancu (dk. 76 pen.), Robin (dk. 85 ve 88), Rahmetullah (dk. 90+1)
- SARI KARTLAR: Erdem, Sio (G.Birliği), Murat Yıldırım, Fofana (Y. Malatya)
- HAKEM: Zorbay Küçük

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...