Fatih Terim'in açıklamalarından sonra yeni takımı... Arda'dan Süper Lig bombası!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Fatih Terim'in açıklamalarından sonra yeni takımı... Arda'dan Süper Lig bombası!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nda tur atladıkları maç sonrasında Arda Turan krizi hakkında net konuştu.

Arda Turan'ın transferi konusunda yönetimle fikir ayrılığına düştüklerini ifade eden, yaptığı açıklamalarla dedikodulara son noktayı koydu.

Fatih Terim'in Arda Turan hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Onun için de geçen gün davet edildiğim toplantı için Arena'ya geldim. Başkan, Abdurrahim bey ve Yusuf bey vardı, daha evvel ne söylediysem, tekrar ettim. Onlar bu kararda olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığıdır."

"Çıkarken de buradan, ben bu kararın, iyi yönetilmesinden yana olduğumu üzerine basarak söyledim ama ben daha eve varmadan, bir gazeteciye, birkaç gazeteciye, maalesef verilmiş. Bu Galatasaray'a yakışan bir durum değil açıkçası. Ben yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum ama bazen çaba harcadığım için de hayal kırıklığı yaşıyorum."

Bu gelişmenin ardından gözler Arda Turan'ın yeni takımına çevrildi. Tecrübeli futbolcu hangi kulüple anlaşacak? İşte olasılıklar...

An itibarıyla bonservisi Barcelona'da olan Arda Turan için 5 önemli seçenek bulunuyor. Bunlar Katar, ABD, Brezilya, Arjantin ve son ihtimal Türkiye. Yani bir başka sürpriz İstanbul ekibi.

Yıldız futbolcuyu Amerika Ligi MLS takımlarının yanı sıra Arap kulüpleri de yakından takip ediyor.

İsmi ABD ve Katar ekipleri ile anılan Arda Turan için son iddia ise Brezilya ve Arjantin'den gelmişti.

Brezilya'nın Globo sitesinin haberine göre Arda Turan, Brezilya ekipleri Flamengo ve Palmeiras'a önerilmişti.

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'tan Brezilya'da kulüp bulmasını istediği, bunun üzerine Flamengo ve Palmeiras ile transfer görüşmeleri yapılacağı belirtilmişti.

Arda Turan'ın Brezilya'ya gitmeye sıcak baktığı ve Atletico Madrid'den takım arkadaşı Filipe Luis'ten de öneri aldığı iddia edilmişti. Filipe Luis, şu anda Flamengo forması giyiyor.

Arjantin temsilcisi Boca Juniors ise yaptığı açıklamayla dedikodulara açıklık getirmişti.

Boca Juniors'ın başkanı Jorge Amor Ameal, Arda Turan ile ilgilenmediklerini ifade etmişti.

Tercihi Galatasaray'dan yana olan tecrübeli futbolcunun transferin son gününe kadar sarı kırmızılı ekipten haber bekleyeceği tahmin ediliyor.

Ancak Galatasaray'a imza atamaması durumunda Arda Turan'ın bir başka İstanbul ekibiyle kontrat imzalayabileceği öne sürülmüştü.

İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Arda Turan'ın Kasımpaşa ile görüştüğü ve İstanbul temsilcisinin de bu transferde ısrarcı olduğu kaydedilmişti.

Arda Turan'ın Galatasaray olmazsa Kasımpaşa'ya sıcak baktığı iddia edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...