Ergün Teber, Torku Konyaspor'da

/ Kaynak: İHA
Ergün Teber, Torku Konyaspor'da

SPOR Haberleri  / İHA

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, başarılı kanat oyuncuları Ergün Teber'in Torku Konyaspor'a transfer olduğunu söyledi.

Başkan Gültekin Gencer, 27 yaşındaki oyuncuları Ergün Teber'in Torku Konyaspor'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Gencer, Teber'in takımdan ayrılmak istemesi üzerine kalması yönünde telkinlerde bulunduklarını belirterek, "Ergün bize oynamak istediği bir takıma transfer olmak istediğini söyledi. Onun bulunduğu kanata transferler yapılmıştı. Yeni transferlerin ardından kadroya giremeyeceğini düşünen futbolcumuz, Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor ile görüştüğünü bildirdi. Ergün'e takımda kalmasını söyledik, eğer gitmek isterse de saygı duyacağımızı belirttik. Profosyenellikte böyle şeyler olur. Ergün, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyordu. Bizde karşılıklı oturduk ve anlaştık" dedi. Ergün ile yapılan görüşmenin ardından sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini kaydeden Başkan Gencer, "Ergün Torku Konyaspor ile transferini netleştirdi. Normalde sezon sonuna kadar sözleşmesi olan oyuncumuz ile hiçbir bedel almadan yollarımızı ayırdık. Görüşmemiz başarılı geçti. Futbolcumuz tercihini Torku Konyaspor'dan yana kullandı. Kulübümüze verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni takımında başarıla" diye konuştu.
Bir çok süper lig ekibinde forma giyen Teber 25 Nisan 2012 yılında Medical Park Antalyaspor'a transfer olmuş 26 maçta forma giymişti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...