Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

8: Fetih Kupası bugün başlıyor

8: Fetih Kupası bugün başlıyor

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle Okçular Vakfı tarafından düzenlenecek 8. Fetih Kupası Okçuluk Yarışması, bugün başlıyor.

İstanbul'un fethinin 567. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek organizasyona, Okmeydanı'ndaki Okçular Vakfı Spor Kulübü Tesisleri ev sahipliği yapacak. İki gün sürecek yarışmalar, koronavirüs salgını sebebiyle hijyen ve sosyal mesafe kaidelerine uygun bir şekilde düzenlenecek. Millî okçular, uzun bir aradan sonra organizasyonda mücadele edecekleri için çok heyecanlı olduklarını söylediler. Aralarında Mete Gazoz, Yasemin Ecem Anagöz ve Yeşim Bostan gibi millî isimlerin de bulunduğu organizasyona 128 sporcu katılacak. Sporcular; geleneksel ve modern okçuluk olmak üzere 2 dal ve 6 kategoride dereceye girmek için boy gösterecek. Yarışma, Türkiye'de kontrollü sosyal hayata geçiş sürecinde düzenlenen ilk spor organizasyonu, dünyada ise salgın sonrası okçuluk alanında gerçekleştirilen ilk müsabaka olacak. İHA

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...