Aslan’dan tam kapanma

Aslan’dan tam kapanma

SPOR Haberleri

Beşiktaş derbisini sezonun maçı olarak gören Fatih Hoca, idmanlar dışında da oyuncularından Florya’da vakit geçirmelerini isteyecek, analizleriyle rakibi âdeta ezberletecek…

Yalımcan Sarpyel

Şampiyonun belli olmasına üç hafta kala, Galatasaray-Beşiktaş derbisi ligin şampiyonunu büyük ölçüde tayin edecek. Sarı kırmızılılar, lider Kartal’ın altı puan gerisinde olmasına rağmen umudunu son düdüğe kadar sürdürmek için bütün maçlarını kazanmayı hedefliyor. Bu kritik mücadeleyi kazanmak isteyen Cimbom’da Fatih Terim özel tedbirler almaya hazırlanıyor. Oyuncularına dinlenmeleri ve kafalarını toparlamaları için bir gün izin veren tecrübeli teknik adam bugün yapılacak antrenmanla beraber haftayı nasıl geçireceklerini takımına anlatacak.

Tek ihtimal var!
Beşiktaş analizini tamamlayan Terim, rakibin hem takım olarak hem de bireysel eşleşmelerdeki isimlerinin eksi ve artı yönlerini öğrencilerine ezberletecek. Tecrübeli hoca, her oyuncunun kendisini oynayacakmış gibi hazır tutmalarını isteyecek. Florya’da derbiye kadar başka herhangi bir konu gündemde olmayacak. Sadece maça konsantre olunacak ve galibiyet dışındaki ihtimaller konuşulmayacak. Ayrıca idmanlardan sonra önemli hâller dışında dışarıda vakit geçirilmemesi konusunda ikazda bulunulacak.

Sürpriz aday
∂ Galatasaray’da seçim heyecanı tırmanıyor. Tuncer Hunca, Eşref Hamamcıoğlu lehine adaylıktan çekilmesinin ardından, Adnan Polat döneminin ikinci başkanı Işın Çelebi üyelerin kendisini aday göstermeleri üzerine bu talebe olumlu cevap verdi ve liste hazırlığına başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...