Cornelius harekâtı

Cornelius harekâtı

SPOR Haberleri

Roma’dan Peres ile ön sözleşme imzalayan bordo mavililer, bu defa Parma’da kiralık oynayan 1,93’lük forvet için harekete geçti.

Önümüzdeki sezona hazırlanan Trabzonspor, transfer için kolları erken sıvadı. Roma’nın sağ beki Bruno Peres ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaşan ve ön sözleşmeyi imzalatan bordo mavililer, İtalya pazarını gözden geçiriyor. Geçtiğimiz ay Bruno Peres transferine nokta koyan ekip bu sefer Andreas Cornelius transferinin görüşmelerini başlatmak için harekete geçti. Bordo mavililer dün sabah İtalya’ya gitti.

7 milyon avro
Trabzonspor, Parma’da kiralık oynayan Atalantalı ismin bonservis sıkıntısını çözmek istiyor. 7 milyon avroluk zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Parma’nın küme düşmesi kesinleşti, bu rakamı vermesi zor. Bu durumda Cornelius, Atalanta’ya dönecek. Bordo mavili yönetim, uzun vadeli bir ödeme planıyla Cornelius’un tapusunu almaya çalışacak. Bu arada Göztepe maçında kırmızı kart gören Berat Özdemir'e iki maç ceza geldi.

Nwakaeme’ye kaptanlık
Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı ve yardımcısı Orhan Ak, son haftaların suskun golcüsü Nwakaeme ile görüşerek moral verdi. İkili, Nijeryalı yıldıza moral verip önümüzdeki sezon kaptanlık vermeyi düşündüklerini iletti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...