Salih Uçan'dan Şenol Güneş'e sitem: Hayal kırıklığı yaşıyorum

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Salih Uçan'dan Şenol Güneş'e sitem: Hayal kırıklığı yaşıyorum

SPOR Haberleri  / İHA

Son dönemde başarılı performansıyla göz dolduran ve Süper Lig ile Avrupa'dan birçok talibinin olduğu iddia edilen Salih Uçan, A Milli Takım kadrosunda yer almamasıyla ilgili, "Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

EURO 2020 öncesi gerçekleşecek son kamp için A Milli Takım aday kadrosu açıklandı. Kadroyu açıklayan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadroda yer almayan Salih Uçan için "Takip ettiğimiz bir isim ancak sakatlığı olduğu için kadroya almadık" ifadelerini kullandı.

"ZORU SEVERİM, PES ETMEK YOK"

Alanyaspor forması giyen başarılı futbolcu Salih Uçan, sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Kendisine gelen mesajlar ve yorumlar için teşekkür ederek sözlerine başlayan Salih Uçan, "Milli takım formasını giymek benim için her zaman büyük onur. Elbette teknik ekibin kararına saygı duyuyorum ancak büyük de bir hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

Uçan, "2 senedir iyi futbol sergilediğimi düşünüyorum. Yüzüme aldığım darbeyle ilgili durumu atlattım. Antrenmanlarıma kaldığım yerden devam ediyorum. Zoru severim, pes etmek yok, mücadeleye devam. Tüm teknik ekibe ve arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...