Abdülaziz Solmaz, baba olduğunu antrenman sırasında öğrendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Abdülaziz Solmaz, baba olduğunu antrenman sırasında öğrendi

SPOR Haberleri  / İHA

TFF 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor’un tecrübeli oyuncusu Abdülaziz Solmaz, play-off çeyrek final rövanş maçı için yaptıkları antrenman sırasında baba olduğunu öğrendi. Solmaz, gözyaşlarına hakim olamadı.

Sakaryaspor, 16 Mayıs Pazar günü sahasında Vanspor FK ile oynayacağı play-off çeyrek final ikinci maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-siyahlı takımın tecrübeli oyuncusu Abdülaziz Solmaz, akşam antrenmanı sırasında gelen telefonla baba olduğunu öğrendi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Bebeğini antrenman sırasında gelen görüntülü arama ile gören futbolcu gözyaşlarına hakim olamazken o anlar Sakaryaspor’un sosyal medya hesabından paylaşıldı. "Futbolcumuz Abdülaziz Solmaz idman sırasında gelen telefon ile baba olduğunu öğrendi" şeklinde başlayan paylaşımda, "Gülsüm ve Abdülaziz çiftini tebrik ediyor, Asilhan bebeğin şampiyonluk yolunda uğurumuz olacağına inanıyoruz. Hoşgeldin Asilhan Bebek" ifadeleri yer aldı.

Abdülaziz Solmaz, baba olduğunu antrenman sırasında öğrendi

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...