Gedson Fernandes Galatasaray'a veda etti

Düzenleyen:
Gedson Fernandes Galatasaray'a veda etti

SPOR Haberleri

Ligi averaj farkıyla ikinci sırada bitiren Galatasaray'da ilk ayrılık yaşandı. Devre arasında kadroya dahil olan Gedson Fernandes, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Teşekkürler Galatasaray" yazarak takıma veda etti.

Galatasaray'ın devre arasında Benfica'dan kiralık olarak kadroya kattığı Gedson Fernandes'ten ayrılık açıklaması geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan futbolcu, "Teşekkürler Galatasaray" mesajı ile sarı kırmızılı ekibe veda etti.

18 MAÇTA 1 GOL 3 ASİSTLİK PERFORMANS

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Gedson'un paylaşımına, "Katkın için teşekkürler, harika oyuncusun" diyerek cevap verdi.

Gedson Fernandes, Galatasaray'da 18 maça çıktı ve 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

TÜRKİYE'YE AMBULANS UÇAKLA GELMİŞTİ

Fernandes'in transfer sürecine koronavirüs damga vurmuştu. Devre arasında Galatasaray ile anlaşan Fernandes, koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle ambulans uçakla Türkiye'ye getirilmişti.  Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne getirilen genç oyuncu, ambulansla hastaneye götürülerek karantinaya alınmıştı.

Gedson Fernandes Galatasaray'a veda etti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...