Mohamed Zeki Amdouni, İsviçre'yi seçti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mohamed Zeki Amdouni, İsviçre'yi seçti

SPOR Haberleri  / AA

Ümit Milli Futbol Takımımızın mart ayında oynadığı hazırlık maçlarında kadroda yer alan Mohamed Zeki Amdouni, İsviçre Milli Takımı'nı tercih ettiğini açıkladı.

Ümit Milli Takımımızın msrt ayında oynadığı hazırlık maçları için kadroya davet edilen ve Sırbistan karşısında forma şansı bulan Mohamed Zeki Amdouni, İsviçre Milli Takımı'nı tercih ettiğini açıkladı. Milli Takımlar sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Amdouni'nin kendi isteğiyle tercihini değiştirdiği ifade edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamada Amdouni'nin 2 Haziran Çarşamba günü oynanacak Ukrayna karşılaşmasının kamp kadrosuna da alındığı kaydederken, "Ancak futbolcunun kulübünden tarafımıza yapılan yazılı bildirimde Mohamed Zeki Amdouni'nin kendi isteğiyle İsviçre Milli Takımı'nda oynamayı tercih ettiği dile getirilmiştir. Bu nedenle bahse konu futbolcu kamp listesinden çıkartılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Mohamed Zeki Amdouni, İsviçre'yi seçti

MOHAMMED ZEKİ AMDOUNİ KİMDİR?

Amdouni, futbolculuk kariyerine İsviçre'nin Servette ekibinde başladı. Sırasıyla Meyrin, Etoile Rouge, Etoile Carouge ve Stade-Lausanne formaları giyen genç isim, sol kanat ve santrfor bölgelerinde oynayabiliyor.

Amdouni bu sezon 31 lig maçında 1667 dakika süre alırken 11 gol 4 asistlik bir performans gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...