'Fenerbahçe Rosier için ilk hamleyi yaptı' iddiası

Düzenleyen:
'Fenerbahçe Rosier için ilk hamleyi yaptı' iddiası

SPOR Haberleri

Sezona iddialı bir giriş yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'de transfer harekatı hızlı başladı. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Aboubakar ile adı anılan sarı lacivertlilerin Valentin Rosier için de harekete geçtiği iddia edildi.

2020-2021 sezonuna büyük umutlarla başlayan ancak ligi 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor. 84 puanla şampiyonluğunu ilan eden ve son olarak da Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş'ın önemli isimleri sarı-lacivertlilerin radarında.

siyahcoraplilar.com’un haberine göre, sarı-lacivertli ekibin, Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Valentin Rosier için harekete geçtiği iddia edildi. Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Sporting Lizbon'da bulunan Fransız futbolcu için ilk görüşmenin gerçekleştirildiği konuşuluyor.

5 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe, Rosier için Sporting Lizbon ile resmi temasa geçti. Rosier için 5 milyon euro bonservis bedeli belirlendiği ifade edildi.

33 MAÇTA 1 GOL 7 ASİST

24 yaşındaki Rosier, kiralık olarak forma giydiği Beşiktaş'ta 33 maça çıktı, 1 gol atıp 7 de asist yaptı. Şampiyonlukta önemli payı olan Rosier, kupada da iki gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...