Marcus Rashford, sosyal medyadan ırkçılığa maruz kaldığını açıkladı

Düzenleyen:
Marcus Rashford, sosyal medyadan ırkçılığa maruz kaldığını açıkladı

SPOR Haberleri

İngiliz kulüplerinden Manchester United'ın formasını terleten Marcus Rashford, UEFA Avrupa Ligi finalinde Villareal'e kaybetmelerinin ardından sosyal medyadan ırkçılığa uğradığını açıkladı.

Manchester United, 26 Mayıs akşamı UEFA Avrupa Ligi finalinde İspanyol ekibi Villarreal ile karşı karşıya geldi. 90 dakikası 1-1 sona eren mücadelede penaltılara gidildi ve Villarreal penaltı atışlarında 11-10 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Manchester United forması giyen Marcus Rashford, Twitter hesabından yaptığı açıklamada karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından ırkçılığa maruz kaldığını açıkladı.

IRKÇILIK YAPANLARDAN BİRİ ÖĞRETMEN

 23 yaşındaki yetenekli futbolcu, sosyal medya üzerinden 70'ten fazla ırkçı hakarete uğradığını belirterek, "Özel mesaj kutumda maymun ifadesi bırakan istismarcılardan birinin matematik öğretmeni olması beni daha çok kızdırdı. Bu adam çocukları eğitiyor! Ve hiçbir sonuç olmayacağını bildiği için özgürce ırkçı tacizde bulunuyor." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...