Fenerbahçe'de hedef 'yeniden' Edin Dzeko

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de hedef 'yeniden' Edin Dzeko

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Başkan Ali Koç'un Emre Belözoğlu ile devam kararı aldığı ve transfer politikasını birlikte yürüttükleri iddia edilmişti. Önceki sezonlarda adı sıkça sarı lacivertlilerle anılan Edin Dzeko'nun yeniden gündeme alındığı söyleniyor. İşte Fenerbahçe son dakika gelişmeleri

Sezonu üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kadroda önemli ölçüde değişikliğe gitmesi beklenen sarı lacivertli ekipte, şanpiyonluğa oynayacak takımın planlaması için Belözoğlu devrede.

Yaklaşan seçime tek aday olarak girmesi beklenen Başkan Ali Koç, yeni sezon için kolları sıvadı. Takıma stoper, sağ bek, orta saha, kanat ve forvet transferleri yapılması bekleniyor. Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan sarı lacivertliler, her bölgeye yapılacak takviyeler için listesini hazırladı. Bu doğrultuda listede adı geçen en önemli futbolculardan biri Edin Dzeko.

EDİN DZEKO YENİDEN LİSTEDE

Santrafor transferi için çıkmaza giren Fenerbahçe'de Vedat Muriç merak konusu oldu. Lazio'nun tutumu nedeniyle zor görünen transfer sonrası gözler Giroud'a çevrildi. Giroud'dan cevap beklenirken sarı lacivertlilerin listesine Edin Dzeko yeniden girdi.

Devre arasında da gündeme gelen ancak maaşı fazla gelince transferinden vazgeçilen 35 yaşındaki tecrübeli ismin yeniden listeye girdiği iddia ediliyor. Dzeko'nun Roma ile yollarını ayırması bekleniyor. (Sabah)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...