Ayşe Begüm Onbaşı, bir kez daha gururlandırdı

Düzenleyen:
Ayşe Begüm Onbaşı, bir kez daha gururlandırdı

SPOR Haberleri

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda, altın madalyayı almaya hak kazanarak dünya şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı, organizasyonun en iyisi seçilerek bir kez daha gururlandırdı.

Milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı başarısını katlayarak sürdürüyor. Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atan Onbaşı, bir ödüle daha layık görüldü. 

ORGANİZASYONUN 'EN' İYİSİ
Başarılı sporcu Onbaşı, organizasyonun da en iyi sporcusu seçildi.
Kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde ettiği Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda performansıyla herkesi etkileyen başarılı sporcu, böylece Uluslararası Cimnastik Federasyonu tarafından da onurlandırılmış oldu.

AYŞE BEGÜM ONBAŞI KİMDİR

Ayşe Begüm Onbaşı, 9 Aralık 2001 doğumlu Türk aerobik cimnastikçidir. 11 yaşından bu yana milli formayı taşıyan Onbaşı, Red Bull atletidir. Alanında oldukça başarılı bir sporcu olan Ayşe Begüm, Dünya ve Avrupa şampiyonalarında altın madalya kazanmıştır. Güney Kore'de Haziran 2016'da düzenlenen 14. Dünya Aerobik Jimnastik Şampiyonası'nda 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazanarak ülkeyi gururlandırmıştır.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...