Alexander Sörloth'a 1,5 milyon yorum

Düzenleyen:
Alexander Sörloth'a 1,5 milyon yorum

SPOR Haberleri

Trabzonspor taraftarları, sezon başında Almanya'nın RB Leipzig takımına transfer olan Alexander Sörloth'un son Instagram paylaşımını adeta mesaj yağmuruna tuttu. Norveçli futbolcunun son paylaşımına 1,5 milyonu aşkın yorum bırakıldı.

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Gervinho ve Bruno Peres ile sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, son yaptığı açıklamada Sörloth için başkan Ahmet Ağaoğlu'nun çalışmalara devam ettiğini belirtti, bunun üzerine bordo mavili taraftarlar harekete geçti.

1,5 MİLYONU AŞKIN YORUM

Trabzonsporlu taraftarlar, Norveçli golcünün son Instagram paylaşımını adeta yorum yağmuruna tuttu. Sevilen futbolcuyu yeniden kulübe dönmesi için ikna çalışmalarına başlayan taraftarlar, Sörloth'un son paylaşımına 1,5 milyon 'Come to Trabzonspor' (Trabzonspor'a gel) yorumu bıraktı.

SORLOTH İÇİN KARAR ZAMANI

Bundesliga ekibi Leipzig’in yeni hocası Jesse Marsch’ın, gelecek sezon planlamasında Norveçli isme yer vermek istemediği ve Sörloth'u kiralık göndermeyi düşündüğü iddia edilmişti. Haberde, Sörloth’un kariyerinin en başarılı dönemini Trabzon’da geçirdiği ve Trabzonspor'un yıldız futbolcu için devrede olduğu vurgulandı. Ayrıca Sörloth'u Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.

Alexander Sörloth'a 1,5 milyon yorum

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...