Çağlar Söyüncü: Ay yıldız sevdamız

Çağlar Söyüncü: Ay yıldız  sevdamız

SPOR Haberleri

Genç yıldız "Böyle bir takımda bulunduğum için ben de şanslıyım. Ülkemiz adına bir şeyleri başarıp bunu sahada gösterdiğimiz zaman bizden mutlusu yok'' diye konuştu.

EURO 2020 yaklaşıyor, oyuncular heyecan doluyor. TRT Spor'a konuşan Çağlar Söyüncü, ''Kulüp takımlarına saygım sonsuz ancak ay yıldız her şeyin üstünde" derken, "Böyle bir takımda bulunduğum için ben de şanslıyım. Ülkemiz adına bir şeyleri başarıp bunu sahada gösterdiğimiz zaman bizden mutlusu yok'' diye konuştu.

Mahcup etmeyeceğiz
"Açılış maçı İtalya ile. İyi bir futbol oynayıp en avantajlı skorla ayrılmak istiyoruz" diyen Çağlar, "Türk halkı her zaman bize sahip çıkıyor. Sahaya çıktığımız zaman onları mahcup etmeyeceğiz. Milletimiz bize güvenmeye devam etsin. İnşallah bu millî takımla çok büyük işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Az kaldı çocuklar
Millî takımımız Almanya'daki hazırlıklarını sürdürüyor. Son dönemde daha çok taktik çalışmalarına ağırlık veren Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularına "Hepimiz turnuvanın beklemesini bekliyoruz, mental olarak da yüzde yüz hazır olmalıyız" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...