Ağaoğlu: Yabancı kararına bağlıyız

Ağaoğlu: Yabancı kararına bağlıyız

SPOR Haberleri

Ağaoğlu, TFF’nin sınırlama yapması durumunda sadece bir yabancı daha alıp yerliye ağırlık vereceklerini söyledi.

Trabzonspor’da hem divan kurulunda bilgilendirme vardı, hem kulübün ekonomik durumu hem de transfer süreçleri ve yol haritası açıklandı. Kulübün net borcunun 1 milyar 192 milyon lira olduğu duyurulurken Başkan Ahmet Ağaoğlu, TFF’nin yabancı oyuncu kuralıyla ilgili alacağı kararın planlarını ciddi şekilde etkileyeceğini söyledi. Ağaoğlu “Şu anda üç transfer yaptık ve birini de bu hafta kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

TFF’ye eleştiri
Limit sorunları bulunmadığını ifade eden Ağaoğlu, “İki yabancı için de görüşmelerimiz sürüyor ancak önümüzdeki süreç içerisindeki TFF’nin kararı önemli. 8+3 uygulamaya girerse yabancı transferimiz bir ile sınırlanabilir. Ondan sonra yerliye ağırlık verebiliriz. Ancak şunu da gördük ki 19 yaşındaki yerli oyuncu için bir kulüp 3,5 milyon avro istedi” diye konuştu. Ahmet Ağaoğlu, TFF’yi de sabahtan akşama karar değiştirmekle eleştirdi.

Yedi sene sonra borçsuzuz
Ahmet Ağaoğlu, kulübü ekonomik anlamda belli bir disipline soktuklarını ifade ederek “Şu anda borçlarımız ödenebilir takvime oturdu. Trabzonspor Kulübü 9 yıllık süre içerisinde 7 sene sonra ya da daha önce borçsuz bir kulüp hüviyetine kavuşmuş olacak” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...