Kaosbahçe!

Kaosbahçe!

SPOR Haberleri

F.Bahçe teknik direktör bulacak. Yeni teknik patron gideceklere ve geleceklere karar verecek. Yönetim seçim öncesi ve sonrası bu operasyonu gerçekleştirirken hazırlık programı yapılacak

EMİN ULUÇ

Teknik direktör problemi bir defa daha Fenerbahçe’nin başını ağrıtıyor. Her sezon benzer sıkıntılar yaşayan sarı lacivertlilerde Emre Belözoğlu’yla vedanın ardından yine kaos hâkim. Hoca belirsizliği sebebiyle bütün futbol operasyonu askıda. Teknik ekip, kalacaklar, gidecekler, gelecekler, kamp programı ve hazırlık maçları yeni teknik adama endeksli. Başkan Ali Koç’un “Bielsa kalibresinde bir hoca” ifadesinin ardından beklentileri artan sarı lacivertlilerin gözleri gelecek teknik adamda. Ancak Benitez, Fonseca ve Schmidt gibi isimlerden beklediği cevabı alamayan Fenerbahçe, Lucien Favre’ye odaklandı.

Zaman su gibi akıyor
İkinci döneminde tek bir hoca ile çalışmak isteyen Başkan Ali Koç, Türkiye’ye çok sıcak bakmasa bile ücret konusundaki pürüzler aşılırsa Favre’nin “evet” demesini bekliyor. Ancak 63 yaşındaki İsviçreli görevi kabul etse de Fenerbahçe meşakkatli günler yaşayacak. Keza teknik direktörlük koltuğuna başka bir isim otursa da durum değişmeyecek. Hoca gideceklere karar verdikten sonra, yönetim bu oyuncuları elden çıkarmak için mesai harcayacak. Kongre sürecine denk gelecek bu süreçte bir de transfer operasyonu yapılacak. Aynı anda hazırlık aşaması da planlanacak ki, zaman aleyhte işliyor.

İlk Kanarya Serdar Dursun
Fenerbahçe, geçen sezon Darmstadt forması giyen ve bonservisi elinde olan santrfor Serdar Dursun'u kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulüp, 2. Bundesliga'da gol kralı (27) olan oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İmzası sonrası mutluluğu gözlerinden okunan Serdar, "Çok heyecanlıyım. Büyük taraftarın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Gol kralı olarak geldim, inşallah gollerimle Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağım" derken, "En büyük hayalim millî takım formasını giymek. Üzerime düşeni yapıp çok çalışacağım" sözlerini kullandı.

AYRILIKLAR...
Kolay olmayacak

∂ Fenerbahçe, Samatta, Perotti, Gustavo gibi isimleri elden çıkarmayı hedefliyor. Ancak maliyet, performans, ücret, sağlık ve yaş gibi verilere bakıldığında bu hiç de kolay olmayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...