Cengiz Ünder'e Bundesliga'dan 3 talip

Düzenleyen:
Cengiz Ünder'e Bundesliga'dan 3 talip

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımımızla EURO 2020 için Bakü'de bulunan Cengiz Ünder ile Bundesliga'dan 3 takımının ilgilendiği, Roma'nın ise milli futbolcumuz için 15 milyon Euro istediği iddia edildi.

Roma forması giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder'le 3 Alman kulübü ilgileniyor. Bayer Leverkusen, Leipzig ve Eintracht Frankfurt'un Roma'nın kapısını çaldığı, İtalyan kulübünün ise milli futbolcu için en az 15 milyon Euro istediği iddia edildi.

SATIN ALDIĞI ÜCRETİN ALTINDA TEKLİFİ KABUL ETMEYECEK

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; milli futbolcuyu satmak istemeyen Roma, 23 yaşındaki futbolcunun sadece iyi bir teklif gelmesi halinde gitmesina onay verecek. Başakşehir'den bonuslarla beraber 15 milyon Euro karşılığında Roma'ya transfer olan Ünder için İtalyan temsilcisi, satın aldığı ücretin altında teklif kabul etmeyecek.

SÖZLEŞMESİ 2023'TE SONA ERİYOR

Geçen sezonu Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de kiralık olarak geçiren ve istenilen performansı sergileyemeyen Ünder'in Roma ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...