Trabzonspor’da Uğurcan pazarı!

Trabzonspor’da Uğurcan pazarı!

SPOR Haberleri

EURO 2020 Türkiye adına erken noktalanırken kalemizde Uğurcan Çakır vardı. Ki yönetim transfer görüşmelerini Avrupa Şampiyonası’ndaki performansa göre sonraya bırakmıştı.

Ancak beklenildiği gibi sonuçlar alınmadı ve Uğurcan da kalesinde 8 gol görmesine rağmen önemli kurtarışlar da yapmıştı. Ve şimdi Çakır için transfer süreçleri başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu da Avrupa’nın yüksek kalibreli kulüplerinden birinin ciddi bir teklif yaptığını söyledi. Güncel piyasa değeri 19 milyon avro olan Çakır’dan beklenti 20 milyon avro bonservis ve sonraki satıştan pay.

ÜCRETİ ARTACAK
Serkan’a zam

Trabzonspor’da 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 350 bin TL kazanan Serkan Asan’la tekrar masaya oturulacak. Yönetim, sözleşmesinin uzatılması beklenen genç isme yıllık 1,5-2,5 milyon TL arasında bir ücret vermeyi düşünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...