Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergen Yalçın: Çebi Seba gibi

Sergen Yalçın: Çebi Seba gibi

SPOR Haberleri

Ahmet Nur Çebi'nin sayesinde hata yapmaktan döndüğünü söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Kendisini efsane başkanımız Süleyman Seba'ya benzetiyorum" dedi

Murad Tamer

Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde sağlanan anlaşmayla 40 günlük gerilim sonra ermiş ve teknik direktör Sergen Yalçın tekrar takımın başına getirilmişti. Genç çalıştırıcı zorlu günlerden çok daha güçlü çıktığını ve sıkıntıları aşmasında Başkan Ahmet Nur Çebi’nin çok büyük payı olduğunu söyledi. Çebi’nin kendisine söylediği bazı sözleri ömür boyu unutmayacağını söyleyen Sergen Yalçın, “Başkan’ımız son derece olgun, tecrübeli ve sakin bir insan” ondan daha çok şey öğreneceğim için mutluyum” dedi.

Büyük benzerlikler
Bundan 30 sene önce 17 yaşındayken A Takımı’na çıktığı Beşiktaş’ta o dönem başkan olan Süleyman Seba ile Ahmet Nur Çebi ile arasında büyük benzerlikler gördüğünü söyleyen Yalçın, “Mütevazılığı, Beşiktaş’ı çok sevmesi, Beşiktaş için varını yokunu ortaya koyması, sağlığından bile fazla düşünmesi bana onursal başkanımızı hatırlatıyor” ifadelerini kullandı. Taraftarın kendisine olan sevgisine değinen Yalçın, “Umarım hasret sona erer ve bu sezon onlarla stadımızda kucaklaşırım” diye konuştu.        

Ne yaptın Mitrovic?
Beşiktaş yönetimi Aboubakar ayrılığı sonrası, Fulham’ın yıldızı Aleksandar Mitrovic için yaptığı ilk girişimden olumsuz sonuç aldı. İngiliz kulübünden yılda 3,7 milyon avro kazanan Mitrovic, Beşiktaş’tan yıllık 4,5 milyon avro istedi. Beşiktaş yönetimi, Fulham’dan kiralama için olumlu geri dönüş alsa da Mitrovic’in bu isteğiyle transfer zora girdi.

JUVE’NİN STOPERİ
Rugani’yi Kartal’a yazdılar

∂ İtalyan basını Juventus’un stoperi Daniele Rugani için Bologna, Real Betis ve Sevilla’nın yanı sıra Beşiktaş’ın istediğini yazdı. Haberde Merih Demiral ve Dragusin için Juve’nin kararının net olmadığı ifade edilirken teknik direktör Allegri’nin Chiellini, Bonucci ve Matthijs de Ligt’in yanı sıra Rugani’yi de kadroda tutabileceği belirtildi.

ANLAŞMA İMZALANDI
Yeni gelir kapısı

Beşiktaş Kulübü ödeme kuruluşu Faturamatik önemli bir ilke imza attı. Türkiye’de ve dünyada ilk defa yapılan bu iş birliği ile siyah beyazlı taraftarlar şahsi faturalarını www.takiminicinode.com üzerinden ödeyerek Beşiktaş Kulübü’ne katkı sağlayacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...