Beşiktaş'ta Samba vakti

Beşiktaş'ta Samba vakti

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılar transferde hayli yol katettikleri Alex Teixeira ve Fernando için gün sayıyor. Josef de Souza ile birlikte Beşiktaş'ın orta sahasına Brezilyalılar damga vuracak.

MURAD TAMER

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak, ligde ve kupada da apoletini korumak isteyen Beşiktaş bu doğrultuda transferde çok titiz davranıyor. Siyah beyazlıların ana planı orta sahayı hedefinde belirlediği oyuncularla iyice güçlendirmek. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda 10 numara pozisyonu için Alex Teixeira ile görüşmelerde sona gelindi. Bonservisi elinde olan oyuncunun yakın arkadaşı olan Josef de Souza transferde büyük rol oynuyor. Yıldız oyuncu kendisine sunulan 2 milyon avroluk senelik ücretin artmayacağını artık anladı, anlaşma çok yakın.

Kiralanacak
Sergen Yalçın’ın çok istediği Alex Teixeira'nın ardından kadroya bir Brezilyalının daha katılması planlanıyor; Fernando Lucas Martins... Çin'in Beijing Guoan takımında oynayan ancak vize problemleri sebebiyle ayrılmak isteyen 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için Beijing Guoan'a kiralama teklifinde bulunuldu. Çin kulübü ile görüşmeler devam ederken Fernando'ya ise yıllık 1,8 milyon avro önerildi. 29 yaşındaki oyuncu Beşiktaş'ın teklifini kabul ederken iki takımın anlaşmasını beklemeye geçti.

Âdem’e Demir kanca
Beşiktaş’ta bekleneni bir türlü veremeyen Âdem Ljajic’in talipleri artıyor. Boşnak asıllı oyuncuya İtalyan kulübü Genoa ve Torino’nun adından Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor da el attı. Akdeniz ekibinin Beşiktaş ve oyucuyla görüşerek transferi bitirmek istediği öğrenildi.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...