Galatasaray'da sıra transferde

Galatasaray'da sıra transferde

SPOR Haberleri

Önceki dönemden kalan borçlarla uğraşan G.Saray yönetimi, paraları yatırıp imzaları attırdı. Transfer yasağını önleyen sarı kırmızılılar ilk olarak Barış Alper'i bitirecek

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminden beklenti; yaklaşan PSV maçı öncesi transferleri hızlıca gerçekleştirmesiydi. Ancak yönetim şu ana kadar beklenen açıklamaları yapamadı. Sebep ise önceki dönemlerden gelen farklı konulardaki borçlardı. Başkan ve kurmayları ilk iş olarak oyuncuların geçmişe dönük borçlarını kapatarak hepsinden borçsuzluk kâğıdı aldı. Sarı kırmızılılar bununla ilgili evrakları UEFA'ya gönderdi.

İmzalar geliyor
UEFA'ya iki farklı dilde gönderilen bilgi yazısında eski teknik direktör Igor Tudor'a olan 840 bin avroluk borcun kapatıldığı, ayrıca Oğulcan Çağlayan için Uyuşmazlık Çözüm Kurulundan çıkan 1,4 milyon avroluk ceza için de Tahkim Kurulunun, yaptıkları itirazı kabul ettiği hatırlatıldı. Bu sayede transfer tahtasının kapanmasının önüne geçen sarı kırmızılılarda ilk imzanın Barış Alper Yılmaz olması bekleniyor.

Aslan durmuyor
Sezonu erken açan takımlardan biri olan Galatasaray, çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Terim nezaretinde son iki gündür çift idman yapan sarı kırmızılılar dün ise sabah çalışmasıyla yetindi. Oyuncuların çift kale maçtaki hırsı Terim’i sevindirdi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...