Fenerbahçe ilk idmana Vitor Pereira ile çıktı

Düzenleyen:
Fenerbahçe ilk idmana Vitor Pereira ile çıktı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları için start verdi. Yeni teknik direktör Vitor Pereira idman öncesi futbolcularla toplantı yaptı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertliler Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde ilk antrenmanına çıktı. Yeni teknik direktör Vitor Pereira da 5 yıl sonra yeniden takımın başında yer aldı. Portekizli teknik adam, antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Pereira'nın yardımcıları Filipe Almeida, Luis Silva, Bruno Moura, Antonio Ascensao ve Luis Nedio da idmanda yer aldı. Antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra hafif ağrısı bulunan Nabil Dirar katılmadı.

GENÇ KALECİLER UMUTLANDIRDI
 Topla ısınma ile başlayan idman, dar alanda dört minyatür kaleli oyun ile devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel çalışmaların yapıldı. Kaleciler Berke Özer, Bartu Kulbilge ve Canberk Aydemir'i kaleci antrenörü Michael Kraft çalıştırdı. Kraft’ın sürekli uyardığı ve yakından ilgilendiği genç kalecilerin hırslı görüntüsü dikkat çekti. Fenerbahçe’de yeni transfer Serdar Dursun da hırslı görüntüsüyle çalışmalarda ön plana çıkan isimler arasında yer aldı. 

MİLLİLER ÇARŞAMBA DÖNÜYOR
Sarı-lacivertlilerde milli takımlarda bulunan oyunculardan yerli isimlerin çarşamba günü takıma katılması beklenirken yabancı futbolcuların daha sonrasında kampa geleceği öğrenildi. Öte yandan tesisin balkonlarına 'Haklıydık Kazandık' yazılı bayraklar asılması dikkati çekti. Fenerbahçe, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...