Alioski bitti bitiyor

Alioski bitti bitiyor

SPOR Haberleri

Abdullah Avcı’nın çok istediği sol bek oyuncusu için pazarlıkları sürdüren bordo mavililer aradaki fiyat farkını 300 bin avroya kadar düşürdü

Şu ana dek kadrosunu Marek Hamsik, Fode Koita, Gervinho ve Bruno Peres ile güçlendiren Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer, sol bek için Abdullah Avcı’nın listesindeki ilk isim olan Makedon oyuncu Ezgian Alioski ile kıran kırana pazarlıklarını sürdürüyor. Kuzey Makedonya ile EURO 2020’de de boy gösteren yıldız oyuncu ile anlaşmanın yakın olduğu ifade ediliyor.

Cevap bekleniyor
Marcelo Bielsa yönetimindeki Leeds United’ın iki sezon önce Premier Lig’e yükselmesinde büyük rol oynayan ve takımıyla yollarını ayıran 29 yaşındaki sol bek oyuncusunun yeni bir macera aradığı belirtildi. Teklifini 1,5 milyon avroya yükselten bordo mavililerin 1,8 milyon avro isteyen Makedon futbolcuyu ikna etmeye çok yaklaştığı, imzaların atılabileceği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...