Avcı'nın gözdesi

Avcı'nın gözdesi

SPOR Haberleri

Uğurcan Avrupa’ya giderse pazubent Nijeryalının koluna takılacak. Nwakaeme’ye çok güvenen Avcı, sözleşmesi bir sene kalan yıldız için yönetime “Uzatın” tavsiyesinde bulundu.

Trabzonspor’da dördüncü yılına giren Anthony Nwakaeme, bu sezon da Abdullah Avcı’nın en büyük kozu olacak. Riva kampında yeni transfer Gervinho ile birlikte en çok dikkati çeken isimlerden biri olan Nijeryalı yıldız, takımda ikinci kaptanlığa getirildi. Eğer Uğurcan Çakır Avrupa’ya giderse; pazubent sezon boyunca Nwakaeme’nin kolunda kalacak. Riva’da dünkü idmanda da âdeta ‘döktüren’ Nwakaeme’nin dün Abdullah Avcı ile samimi sohbeti dikkati çekti.

Sezonu iple çekiyor
Trabzonspor’un hücum aksiyonlarının en önemli ismi olan Nwakaeme için Avcı’nın yönetime “Sözleşme uzatın” tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi. Sözleşmesi 2022’de bitecek oyuncuyla görüşmek için sezon ortasını beklemelerine gerek olmadığını söyleyen Avcı “Daha uzun yıllar takıma faydalı olur” görüşünü dile getirdi. Bu sezon sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyleyen Nwakaeme “Taraftarımızla buluşacağımız için çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...