Formula 1 biletleri satışa çıkıyor

Formula 1 biletleri satışa çıkıyor

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sene Intercity tarafından 9 yıllık aradan sonra büyük çabalarla tekrar Türkiye’ye getirilen ve yılın en başarılı yarışı seçilen Turkish Grand Prix 2020 etkinliğinin ardından, Formula 1 organizasyonu bu sene tekrar Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek.

1-3 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan organizasyonda biletler 12 Temmuz’da satışa çıkıyor. Biletlere pazartesi gününden itibaren Biletix üzerinden ulaşılabilecek.  Intercity İstanbul Park Genel Müdürü Sadi Hezber yarışların bu sene seyircili olarak gerçekleştirileceğini belirterek “Halkımızın ve yabancı misafirlerimizin bu heyecana ortak olması için sabırsızlanıyoruz. Türkiye’nin canlı izlemeyi çok özlediği bu organizasyonun biletleri için artık geri sayım başladı. Dünyanın en heyecanlı pisti Intercity İstanbul Park’ta halkımızla Formula 1 heyecanını yeniden buluşturacağımız için çok mutluyuz”  dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...