Bu sefer olacak!

Bu sefer olacak!

SPOR Haberleri

En büyük problemlerinin çok gol yemek olduğunu dile getiren sambacı "Bu sıkıntıyı aşıp takım olmayı başardığımızda hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi

EMİN ULUÇ

Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının karşısında çıkan Luiz Gustavo'dan "İşler yolunda" mesajı geldi. Kampın çok iyi geçtiğini söyleyen Brezilyalı "Geçen seneki hatalarımızı düzeltmek için çalışıyoruz. Herkes hocanın istediklerini öğrenmek ve yapmak için konsantre olmuş durumda" dedi. Pereira gibi ana dili Portekizce olan Gustavo, bu durumun kendisi için bir avantaj olup olmadığı yönündeki soruya "Hoca, herkesle İngilizce konuşuyor. Bizim için de önemli olan onunla aynı dili konuşmak değil, isteklerini anlayıp yapabilmek" cevabını verdi.

Önce kulüp gelir
Geçen sezonki en büyük problemin şampiyonluk hedefleyen bir takıma göre çok gol yemek olduğunu vurgulayan Luiz Gustavo "Pereira bunu çözecektir. Geçmişe takılı kalamayız. Şu anda yapmamız gereken şey, mevcut zamana odaklanmak. Ama gol yeme problemini düzelttiğimizde fark ortaya çıkacaktır. Oyuncular olarak sorumluluklarımızın bilincinde olmamız gerekiyor. Daha iyi ve kolektif  oynamamız şart. Ana hedefin şampiyonluk olduğunu unutmadan mücadele edeceğiz ve bu sefer hep birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

AÇIK KAPATIYOR
Altay gaza bastı

∂ Millî mesainin yanı sıra hafif sakatlığı sebebiyle de takıma geç katılan Altay Bayındır, dün arkadaşları testten geçerken tek başına idman yaptı. Kaleci antrenörü Kraft'la ekstra çalışmalar yaparak açık kapatan Altay'ın hırsı dikkat çekti.

15 TEMMUZ’DA MAÇ
İlk rakip Rumen

∂ Vitor Pereira'lı Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında sahne alacak. Sarı lacivertliler 15 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda Rumen ekibi Csikszereda'yle bir hazırlık maçı yapacak. Fenerbahçe, 19 Temmuz'da ise Dereağzı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...