Aceleye gerek yok

Aceleye gerek yok

SPOR Haberleri

Elinde çok sayıda oyuncu olduğunu ve bir sistem oturtmaya çalıştığını söyleyen F.Bahçe’nin hocası “Gidişata görev ve takımdan ayrılacak isimlere göre takviye yaparız” dedi

Takıma üçlü savunma sistemini oturtmaya çalışan Vitor Pereira, bu konuda alacağı yola göre transferi şekillendirmek istiyor. Bu yüzden yönetime çağrıda bulunan Portekizli teknik adam “Transferde acele etmeyin. Elimizdekileri bir görelim” mesajını gönderdi. Elinde hayli geniş bir kadro olan Pereira, ilk olarak elindeki oyuncuları parlatmayı düşünüyor. Mert Hakan Yandaş, Tisserand ve Osayi gibi futbolcular, sarı lacivertlilerin kadrosunda öne çıkabilecek isimler olarak dikkat çekiyor.

Liste her an değişebilir
Serie A takımlarıyla adı geçen ve geleceği net olmamasına rağmen hazırlık maçlarındaki iyi performansıyla göze çarpan Miha Zajc da takımda kalması hâlinde sürpriz transfer etkisi yapabilir. Vitor Pereira’nın gönderilecekler listesinde olan bazı isimlerin de bu doğrultuda kadroda kalması da mümkün. Portekizli teknik adamın, hedefi 33 kişilik kadrodan en az 7-8 futbolcu ile yolların ayrılması. Ayrılıkların ardından takım iskeletine nokta atışı birkaç transfer yapılacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...