Şampiyon eşitliği

Şampiyon eşitliği

SPOR Haberleri

Süper Lig ve TFF 1. Lig'in son şampiyonları hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Beşiktaş, Adana Demirspor'un ev sahibi olduğu maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Murad Tamer

Siyah beyazlılar karşılaşmaya Ersin, Rosier, Necip, Vida, N'Sakala, Josef, Gökhan Töre, Atiba, Mehmet Topal, N'Koudou, Güven Yalçın ilk on biri ve 4-1-4-1 dizilişiyle çıktı. Ev sahibi ekipte yeni transferler Balotelli, Belhanda, Akintola, Svensson ve Ferhat Kaplan sahadaydı.

Karşılıklı goller
N'Koudou'nun 60'taki penaltı golünden sonra A. Demir'de bir diğer yeni transfer Assombalonga, Balotelli'nin yerine girer girmez golünü attı. Beşiktaş'ta Atiba sahanın en iyi ismi olarak dikkat çekti. Sol bekte N'Sakala güven vermedi, Mehmet Topal ve Salih Uçan takıma alışmış gözüktü. A. Demir'de Balotelli etkisizken, Belhanda başarılı bir görüntü çizdi. Assombalonga da iyi sinyaller verdi.   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...