Bizi tur kurtarır

Bizi tur kurtarır

SPOR Haberleri

Avrupa’da elemeleri geçip play-off’lara kalmak herkes için çok önemli ve değerli. Hem ülke pua hem de kulüplerimiz için tek yol var

Türkiye olarak Avrupa’da yerimizi de yurdumuzu da itibarımızı da kaybeder olduk. Kulüplerimizin Avrupa kupalarındaki başarısızlığı bizi gerilere götürdü. Ancak biten giden bir şey yok. Bu gece üç temsilcimiz ön elemelerde play-off turunu kovalayacak. UEFA Avrupa Ligi 3. ön elemesinde G.Saray İstanbul’da 1-1 berabere kaldığı St. Johstone’u geçmeye çalışacak. Aslan bu turu geçerse play-off’ta Danimarka ekibi Randers ile eşleşecek.

Bekle bizi Roma
Ve UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turundaki temsilcimiz Trabzonspor ise 3-3’ün rövanşında Norveç ekibi Molde’ye misafir olacak. Her türlü galibiyette tur bizim olacak. Beraberlik durumunda maç uzatmalara gidecek ve eşitlik bozulmazsa penaltılara geçilecek. Trabzon’daki mücadelede baskın çıkan ve uzatmada bir de penaltı kaçıran temsilcimiz, rakibini saf dışı bıraktığı takdirde play-off’ta İtalya’nın köklü ve güçlü ekibi Roma ile eşleşecek.

Beraberlik yetiyor
Geçelim son dönemlerde büyüklerin yapamadığını yapan ve ülke puanına katkı sağlayan Sivasspor’a… Yiğidolar Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bugün Dinamo Batum ile sahasında karşılaşacak. İlk maçı 2-1 kazanan temsilcimize tur için beraberlik bile yetecek. Kırmızı beyazlılarda Appindangoye ve Henrique forma giyemeyecek. Sivas bu turu geçerse play-off’ta Lokomotiv Plovdiv-Kopenhag galibiyle karşılaşacak.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...