Şile’de kıyasıya mücadele! Pehlivanlar er meydanında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şile’de kıyasıya mücadele! Pehlivanlar er meydanında

SPOR Haberleri  / İHA

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri’ müsabakası, bu yıl 14’üncü kez güreş severlerle buluştu. Pehlivanların verdiği mücadele ise izleyicilerden alkış topladı. Düzenlenen güreş müsabakasının galibi ise Ali Gürbüz oldu.

Şile Belediyesi’nin organize ettiği Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri, Şile Marina Etkinlik Çayırı’nda gerçekleşti. Müsabakaya, Türkiye Güreş Federasyonu’nun sporcu isimleri de katıldı.

KAZANAN ALİ GÜRBÜZ OLDU

Sporcuların kortej yürüyüşü ve mehteran takımı ile başlayan etkinliğe izleyiciler tarafından yoğun ilgi vardı. Marşların ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarda okundu. Müsabakaların öncesinde Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, kürsü konuşmaları yaptı. Müsabakaların sonunda galip gelen güreşçi, başpehlivan Ali Gürbüz olurken, Şile Belediyesi tarafından pilav ikramı oldu.

“ATA SPORUMUZA SAHİP ÇIKIYORUZ”

Müsabakalar öncesi kürsüde konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “14’üncüsünü düzenlediğimiz ‘Geleneksel Şile Belediyesi Yağlı Güreşleri’ne hoş geldiniz. Öncelikli olarak, Kastamonu’da sel felaketinde Hakk’ın rahmetine kavuşan vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Yangında aynı şekilde hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyoruz. Ata sporumuza sahip çıkıyoruz. Şile Belediyesi olarak 14’üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Gördüğünüz gibi büyük bir heyecanla izleyicilerimizle buluşturduk” açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...