Futbolun efsane ismi Gerd Müller hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Futbolun efsane ismi Gerd Müller hayatını kaybetti

SPOR Haberleri

2015 yılında Alzheimer tanısı konulan eski Almanya milli takımının efsane futbolcusu Gerd Müller, 75 yaşında hayatını kaybetti.

Dünya futbol tarihinin en büyük golcülerinden gösterilen Gerd Müller, 75 yaşında hayatını kaybetti.

Bayern Münih'ten yapılan açıklamada Müller'in sabaha karşı hayatıı kaybettiği ifade edildi. Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer ve CEO'su Oliver Kahn, efsane futbolcunun kaybı sonrası şu sözleri kullandılar:

Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer: "Bugün, Bayern Münih ve tüm taraftarları için kara bir gün. Gerd Müller gelmiş geçmiş en büyük forvetti. Ayrıca iyi bir insandı. Eşi Uschi ve ailesiyle birlikte derin bir üzüntü içerisindeyiz. Gerd Müller olmasaydı, Bayern Münih bugün hepimizin sevdiği bir kulüp olmazdı"

Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn: "Bu haber hepimizi derinden etkiledi. Bayern tarihinin en büyük efsanelerinden biriydi. Başarıları sonsuza kadar tüm Alman futbolunun parçası olacak."

ALZHEIMER HASTASIYDI

2015 yılında Gerd Müller'in alzheimer hastası olduğu açıklanmıştı. Bayern Münih, o dönem yaptığı açıklamada alzheimer tanısı koyulan efsane futbolcunun bakım evinde olduğu ifade edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...