Oyna devam!

Oyna devam!

SPOR Haberleri

Abdullah Avcı, 5-1’lik Malatya maçındaki baskılı futbolu tekrar isterken ilk golünü Roma maçında atan yeni transfer Cornelius’u da on bire hazırladı

Sezona fırtına gibi başlayan ancak hafta içinde UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sahasında Roma darbesi yiyen (1-2) Trabzonspor lige döndü. Geçen hafta Malatya deplasmanında 5-1’lik galibiyet alan ve hücum futboluyla taraftarını mest eden bordo mavililer, bugün de sahasında Sivasspor’u misafir edecek. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın beklentisi, Malatya önündeki öz güveni yüksek, önde basan ve sürekli gol kovalayan takım hüviyetini yeniden sergilemek.

Sağlı sollu besleyin
Ki Karadeniz ekibi galip gelirse beş yıl aradan sonra ligde üst üste iki maçını kazanmış olacak. Şimdiden ligde şampiyonluğu en büyük favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da sakatlığı bulunan Dorukhan Toköz dışında eksik bulunmuyor. Abdullah Avcı, yeni transferlerden Cornelius’u da on bire hazırladı. Roma önünde oyuna girer girmez golünü atan Norveçli futbolcu ligde de siftah peşinde. Avcı, kanat oyuncularından Cornelius’u sağlı sollu beslemelerini istedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...