Pereira Altay'ı gözüne kestirdi: Aynen devam!

Pereira Altay'ı gözüne kestirdi: Aynen devam!

SPOR Haberleri

İzmir deplasmanına çıkacak Fenerbahçe’de Portekizli teknik adam seriyi sürdürme derdinde. İlk on biri yine değiştirecek Vitor Pereira, Mesut’u yedek soyunduracak

Emin Uluç

Ligde ve Avrupa’da oynadığı bütün maçları kazanan Fenerbahçe, sezonun flaş takımı Altay’a ilk yenilgisini tattırıp zirveye kurulma hesapları yapıyor. Helsinki’den zaferle dönen Vitor Pereria, ne yorgunluğu ne eksikleri kafaya takıyor. Galibiyet serisini sürdürmekte kararlı olan Portekizli, ilk on birde yine rotasyona gitmeye hazırlanırken Mesut Özil’i yedek soyundurmayı planlıyor. Oyuncusunu korumak isteyen Pereira, Mesut’u kulübeye çekecek.

Samatta kızakta
Antalya ve Helsinki maçlarının yıldızı Enner Valencia da Samatta’yı kulübeye yollayacak. Eksikler sebebiyle kenarda çok sayıda genç oyuncu şans bekleyecek. “Şu ana kadar hep üzerine koyarak geldik. Takım ruhuyla kazandık” diyen Pereira, “Altay karşısında da koşan, savaşan isteyen bir ekip olarak mücadele edeceğiz. Millî araya moralli girmek açısından kazanmamız çok önemli. Başarmak bizim elimizde” sözleriyle oyuncuların motive etti.  

FENER JAPON’U ALIYOR
Morita tamam

Hidemasa Morita ile el sıkışan Fenerbahçe, Japon orta sahanın kulübü Santa Clara’yla da anlaşmak üzere. Kolasinac da ise sıkıntı var. Arsenal sözleşme feshi için bütün alacaklarını isteyen Boşnak yıldıza ret cevabı verdi. Osayi Samuel’in ise satış listesine konduğu öğrenildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...