Fenerbahçeli Samatta, Antwerp yolunda

Düzenleyen:
Fenerbahçeli Samatta, Antwerp yolunda

SPOR Haberleri

Performansıyla taraftarların tepkisini çeken Fenerbahçe'nin Tanzanyalı forvet Mbwana Samatta, Belçika ekibi Royal Antwerp'e transfer olmak üzere.

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri: Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Performansı ile taraftarları hayal kırıklığına uğratan Mbwana Samatta için Belçika ekiplerinden Antwerp ile anlaşma noktasına gelindiği belirtildi.

Sacha Tavolieri ve Belçika basınında son saatlerde artan iddialara göre; Antwerp ile Fenerbahçe Samatta için anlaşma zemini oluşturmuş durumda. Anlaşma noktasına gelindiği belirtilirken transferin tamamlanması adına resmi işlemlerin kaldığı aktarılıyor. 

ŞU ANDA BELÇİKA'DA

Mbwana Samatta'nın transfer görüşmeleri için Belçika'da olduğu iddia edildi. Samatta, daha önce Belçika'da Genk forması da giymişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...