Bitirim ikili

Bitirim ikili

SPOR Haberleri

Lider Trabzonspor’un attığı 8 golün 5’i iki oyuncudan geldi

Trabzonspor'un hücum oyuncuları Nwakaeme ve Bakasetas, imza attıkları goller ve asistlerle Süper Lig'in geride kalan üç haftasında en iyi hücum ikilisi oldu. Üçte üç yaparak 9 puanla averajla liderlik koltuğuna oturan bordo mavililerde ileri uç oyuncuları da performanslarıyla dikkat çekti. Karadeniz ekibinde Nwakaeme ve Bakasetas üç haftalık dilimde 8 golün 5'ine imza atarken birer de asist yaptı.

Avcı’dan övgü
Nijeryalı oyuncu 3 gol ve 1 asistle, Bakasetas ise 2 gol ve 1 asistle oynadı. Bu oyuncuları Antalyaspor'dan Wright 3 golle, Fredy 1 golle takip etti. Hatayspor'dan Lobjanidze 3 gol, 1 asist ile Traore 1 gol ve 1 asist ile oynadı. Trabzonspor’un hocası Avcı da ‘bitirim ikiliyi’ överken “Sadece onların değil takımın iyi olması için çalışıyoruz” dedi.    

EN DEĞERLİ TÜRK OYUNCU UĞURCAN ÇAKIR
A Millî Takım'ın ve Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig'in en değerli ismi unvanını korudu. Yıldız oyuncu 19 milyon avroluk değeriyle Beşiktaş'ın yeni transferi Miralem Pjanic'in (20 milyon avro) ardından ligin en değerli ikinci oyuncusu konumunda bulunuyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...