Bitmeyen aşk; Gedson

Bitmeyen aşk; Gedson

SPOR Haberleri

Portekiz ekibinin revize edilecek UEFA listesinden Gedson’u çıkarmaya hazırlanması sarı kırmızılıları harekete geçirdi

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray’da Gedson Fernandes aşkı bitmiyor. Transfer döneminde Fatih Terim’in en çok istediği isimlerin başında gelen oyuncu için sarı kırmızılılar birçok girişimde bulunsa da Benfica cephesinin inadını kıramadı. Portekiz ekibinin adını UEFA’ya verilen listeye yazdığı oyuncuyu, revize edilecek kadroya almamayı düşünmesi Aslan’ı tekrar harekete geçirdi. 8 Eylül’e kadar vakti olan Cimbom pazartesi günü son teklifini yapacak.

Teklif: 8 milyon avro
Orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı kırmızılıların Gedson için yapacağı son teklif ise net 8 milyon avro olacak. Sözleşmede daha sonraki satışından %20’lik pay da yer alacak. 22 yaşındaki yıldız oyuncu da Benfica’ya Galatasaray’a gitmek istediğini bildirdi. Ancak yükselen teklife ve oyuncunun isteğine rağmen Benfica’nın tavrı değişmezse sarı kırmızlılar bu transferi rafa kaldıracak ve alternatif isimlere yönelecek.    

ALANYA’YA KİRALANDI
Akbaba imzalıyor

∂ Galatasaray’ın 2018 yılında Alanyaspor’dan aldığı Emre Akbaba, eski kulübüne dönüyor. Akdeniz ekibi millî oyuncunun yıllık ücretinin tamamını ödeyecek, sözleşmede opsiyon maddesi bulunmayacak. Akbaba’nın bugün resmî imzayı atması bekleniyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...