Hedef 21 puan

Hedef 21 puan

SPOR Haberleri

Sarı lacivertliler hem lig hem Avrupa’da zorlu bir koşuya çıkıyor. Bugün Sivas’la başlayacak maraton öncesi Vitor Pereira “Bu maçlar gidişatımızı belirleyecek” dedi

Emin Uluç

Fenerbahçe dolu dizgin başladığı sezonda yüksek tempolu bir sürece giriyor. Lig ve Avrupa’da oynadığı 5 maçından da zaferle ayrılan sarı lacivertliler, 22 gün içinde 7 karşılaşmada ter dökecek. Ligde 5, Avrupa’da 2 sınav verecek Fenerbahçe’de hedef 21 puanlık pastada fire vermemek. Bugün sahasında Sivas’ı konuk edecek Fenerbahçe, 16 Eylül’de Eintracht Frankfurt deplasmanıyla Avrupa Ligi’ne merhaba diyecek.

Hepsini kazanabiliriz
Almanya’dan döndükten sadece üç gün sonra Başakşehir’e konuk olacak Fenerbahçe’de mesai 23 Eylül’de Kadıköy’deki Giresun karşılaşmasıyla devam edecek. 26 Eylül’de Hatay’a gidecek sarı lacivertliler, eylülün son günü Kadıköy’de Olimpiakos’la kozlarını paylaşacak, bu maçtan üç gün sonra da evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Vitor Pereira, “Bu zorlu periyottan hasarsız çıkarsak hem ligde hem de Avrupa’da hedefimize ulaşırız” diye konuştu.        

Gözler Berisha’da
Fenerbahçe’nin yeni transferleri Berisha, Rossi, Meyer, Crespo ve lisansı çıkan genç Burak, Sivas maçında ilk kez kadroda yer alacak. Yol yorgunu Valencia’yı yedek soyundurması beklenen Pereira, golcü görevini Berisha’ya verecek. Crespo da ilk on bire yakın. Diğer oyuncular ise ikinci yarıda forma giyebilir.

F.Bahçe’nin kritik 7 maçı
12 Eylül Süper Lig / Fenerbahçe-Sivasspor
16 Eylül Avrupa Ligi / E. Frankfurt-Fenerbahçe
19 Eylül Süper Lig / Başakşehir-Fenerbahçe
23 Eylül Süper Lig / Fenerbahçe-Giresunspor
26 Eylül Süper Lig / Hatayspor-Fenerbahçe
30 Eylül Avrupa Ligi / Fenerbahçe-Olimpiakos
3 Ekim Süper Lig / Fenerbahçe-Kasımpaşa

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...