Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira: Rotamız belli

Pereira: Rotamız belli

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’ye şampiyonluk için döndüğünü söyleyen Portekizli, “Başarmak için her şeye sahibiz. Sezon sonunda kupalar kaldıracağız” dedi

Emin Uluç

Bu sezon 7 resmî maçta, 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira iddialı. Sivas beraberliğiyle bozulan galibiyet serisine Başakşehir maçıyla yeni bir başlangıç yapmak isteyen Portekizli, “Buraya yarım kalmış bir işi tamamlamak için döndüm. Hedefimiz belli; şampiyon olmak. Bunun için ihtiyacımız olan her şey bize sunulmuş durumda. Bu desteği karşılıksız bırakmayacağız” dedi.

O kupaları istiyorum
Her kulvarda başarı hedeflediklerini vurgulayan Pereira, “Sadece ligi değil, Türkiye Kupası’nı da istiyoruz. Avrupa’da da önemli işler yapabilecek kadroya sahibiz” derken, “Tüm bunlar için daha güçlü, daha agresif olmamız gerek” ifadesinde bulundu. Son vuruşları geliştirmeleri gerektiğini söyleyen Portekizli, “Daha çok çalışarak başarabiliriz. Öz geçmişime burada kazandığım kupaları da eklemek istiyorum” diye konuştu.   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...