Yunan stoper gol krallığına aday! 5 maçta 4 gol

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yunan stoper gol krallığına aday! 5 maçta 4 gol

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Lig'in 7'nci haftasında evinde Karagümrük'ü ağırlayan Sivasspor, karşılaşmadan 4-0 galibiyetle ayrılarak bu sezon ikinci galibiyetini elde etti. Yunan savunmacı Goutas, karşılaşmada attığı golle bu sezon 4. kez rakip fileleri havalandırdı.

Süper Lig'de heyecan 7'nci hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. Ligin orta sıralarında kendisine yer bulan Sivasspor, evinde Karagümrük'ü konuk etti. Kritik karşılaşmadan 4-0'lık galibiyetle ayrılan kırmızı beyazlı ekip, bu sezon ligde ikinci kez 3 puanı hanesine yazdırmış oldu.

Üst üste 2'nci galibiyetini elde eden ev sahibi ekibin gollerini 1. dakikada Kayode, 50. dakikada Goutas, 56. dakikada Jorge Felix ve 71. dakikada Max Gradel kaydetti. Kırmızı beyazlı ekip puanını 9'a çıkarırken, Karagümrük ise 11 puanda kaldı.

Yunan stoper gol krallığına aday! 5 maçta 4 gol

Sivassporlu futbolcu Jorge Felix, Karagümrük maçında attığı golle bu sezon ilk kez Süper Lig’de gol attı.

YUNAN SAVUNMACIDAN 4'ÜNCÜ GOL

Sivasspor’un 27 yaşındaki defans oyuncusu Dimitris Goutas, Karagümrük maçını da boş geçmeyerek ligdeki gol sayısını 4'e yükseltti. Yunanistanlı defans oyuncu Goutas, maçın 50'nci dakikasında topu filelere yolladı, böylece bu sezon 4'üncü kez takımı adına skor üretti.

Öte yandan bu sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig’de 5 maça çıkan Goutas, ilk 11'de de 5 kez görev aldı. Goutas 450 dakika Sivasspor forması giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...